Leuk dat je de foto’s van dit event bekijkt. Het is misschien even zoeken of je er zelf ook op staat. Anders wellicht een volgende keer.

Dear international visitor, welcome to this website. Below you’ll find a languagesetting to change the language to english, french, german or dutch. If you have any questions or remarks please contact me at info@dutcheventphotos.nl.

Regards, Kevin.

De afhandeling van bestellingen gaat via OYPO, een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat zorg draagt voor een snelle, zorgvuldige en veilige afhandeling van de bestellingen, waarbij je kunt kiezen uit vele afdruk- en downloadmogelijkheden.

Ik doe mijn uiterste best om geen onscherpe foto’s online te zetten. Helaas slipt er soms wel eens eentje tussendoor. Mocht je een onscherpe foto besteld hebben neem dan even contact met me op en dan kijken we wat we kunnen regelen.

De foto’s zijn alleen voor persoonlijk gebruik (zie de licentie-pagina en ook de betreffende informatie op oypo.nl) Voor vragen omtrent commercieel gebruik van een foto stuur aub een mailtje naar info@dutcheventphotos.nl of gebruik het contactformulier. Ook voor andere vragen/opmerkingen kan je hier terecht.

Tot een volgende keer,

Kevin

20180630 Synchro Swimming Swols Open Free

Je zou ook interesse kunnen hebben in