Leuk dat je de foto’s van dit event bekijkt. Het is misschien even zoeken of je er zelf ook op staat. Anders wellicht een volgende keer.

De afhandeling van bestellingen gaat via OYPO, een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat zorg draagt voor een snelle, zorgvuldige en veilige afhandeling van de bestellingen, waarbij je kunt kiezen uit vele afdruk- en downloadmogelijkheden.

Ik doe mijn uiterste best om geen onscherpe foto’s online te zetten. Helaas slipt er soms wel eens eentje tussendoor. Mocht je een onscherpe foto besteld hebben neem dan even contact met me op en dan kijken we wat we kunnen regelen.

De foto’s zijn alleen voor persoonlijk gebruik (zie de licentie-pagina en ook de betreffende informatie op oypo.nl) Voor vragen omtrent commercieel gebruik van een foto stuur aub een mailtje naar info@dutcheventphotos.nl of gebruik het contactformulier. Ook voor andere vragen/opmerkingen kan je hier terecht.

Tot een volgende keer,

Kevin

20180623 NK Ritmische Gym Senioren Individueel Ahoy DG Finals

Je zou ook interesse kunnen hebben in